VERKOOP

Overzicht recreatiewoningen

Op Bungalowpark Dirkshoeve staan diverse recreatiewoningen te koop. Wij hebben een aanbod van houten en stenen woningen.

Wilt u een recreatiewoning bezichtigen? Neemt u dan contact op met de receptie of kom langs tijdens onze openingstijden.

Meer informatie vindt u in het overzicht van te koop staande recreatiewoningen.

>> Overzicht verkoop bestaande recreatiewoningen

 

 

TypeForsythia

Recreatiewoningen type Forsythia

Op Bungalowpark Dirkshoeve zijn enkele luxe recreatiewoningen beschikbaar voor verkoop.
Afgezien van eigen recreatief gebruik zijn de bungalows door de goede verhuurmogelijkheden een geschikt beleggingsobject.

Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging kunt u ons bellen op 0224 551436 of een e-mail sturen naar beheer@dirkshoeve.nl.

Meer informatie over recreatiewoningen type Forsythia»

Bekijk de virtuele rondleiding >>>

Pano_Forsythia

 

Algemene informatie betreffende de jaarlasten

Graag geven wij u vooraf een duidelijk beeld van de jaarlasten die samenhangen met het bezit van een recreatiewoning op Bungalowpark Dirkshoeve. De jaarlasten van een woning bestaan o.a. uit de kosten voor beheer en onderhoud van het park (parktoezicht, onderhoud van gebouwen, groenvoorzieningen en infrastruc-tuur etc.). Deze kosten worden jaarlijks vastgesteld op basis van de werkelijke kosten over het afgelopen jaar. Daarnaast betaalt u de afvalverwerking, water en energie, gemeentelijke belastingen en waterschapsbelasting. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.