HET PARK
Midden in het dorp Dirkshorn ligt Bungalowpark Dirkshoeve, een zeer rustig en ruim opgezet park met vooral veel groen. Op een terrein van ca 7,5 hectare staan 100 recreatiewoningen elk op een afgescheiden perceel grond met een oppervlakte variërend van 160 tot 500 m2.

Auto’s worden langs de hoofdweg van het park geparkeerd zodat de rustige ligging van de woningen niet verstoord wordt. Voor kinderen is op het terrein een ruime speelplaats aanwezig met diverse speeltoestellen. Verder kan er Jeu-de-boules, tafeltennis en volleybal worden gespeeld.

De recreatiewoningen zelf variëren in oppervlakte van 40 tot 65 m2. De meeste woningen zijn geschikt voor bewoning door 4 personen en beschikken over 2 slaapkamers, douche, woonkamer met keuken, gasverwarming, televisie en tuin met terras.

 
playground

De woningen zijn in privé bezit en worden door de eigenaren primair voor eigen recreatie gebruikt. Elke woning heeft daardoor een unieke en persoonlijke uitstraling. Een deel van de woningen wordt in opdracht van de eigenaren door Bungalowpark Dirkshoeve verhuurd.

Wij verwelkomen op ons park vooral veel jonge gezinnen en oudere gasten die van de rust komen genieten. Zij waarderen de ontspannen omgeving en de centrale ligging als uitvalsbasis voor vele gezellige uitstapjes.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt in het dorp. Hier kunt u in het hoogseizoen ook op zondag verse broodjes halen. Verder kunt u in het leuke plaatsje Schagen (3 km) uitgebreid winkelen. Hier vindt u ook diverse restaurants en gezellige terrasjes waar u lekker kunt eten.

Hier vindt u onze algemene brochure. Een routebeschrijving treft u hier aan.